Recenzie Národná Pokladnica

Máte nejaké zaujímavé hobby, ktorým sa chcete pochváliť?

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Darian » 23 Júl 2019, 09:46

Čaves. Ja som objednával len raz a nič mi potom nechodilo. Ja som to objednával cez telefón a hneď som im povedal že mám záujem len o jednu konkrétnu mincu. Je možné že keď by si objednával nejakú kolekciu tak by ti posielali viac, ale určite sa to dá stopnúť. Inak minca dorazila na čas a v poriadku a dostal som k tomu aj nejaké papiere takže super.
  • 0

Darian
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 27 Feb 2017, 15:49
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Piešťany
Reputácia: 0


Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 22 Aug 2019, 08:00

Tak ako píše Darian, v prípade kolekcii posielajú viac ale len len keď s tým súhlasíš. Objednal som si od nich jednu celú kolekciu História Česko Slovenska. Pôvodne som si myslel že si objednám len niektoré, mal som vyhliadnuté 3 konkrétne ale nakoniec som si doobjednal aj ten zbytok, proste mi nedalo. Posielali to postupne ako sme sa dohodli tak som ani neplatil naraz, čo bolo fajn.
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 15
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Madmen » 23 Sep 2019, 13:29

Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.
  • 0

Madmen
náhodný diskutér
náhodný diskutér
 
Príspevky: 8
Registrovaný: 09 Nov 2018, 13:31
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Zilina
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 21 Okt 2019, 14:09

Madmen píše:Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.

Tak hlavne že sa páči. Veď kupovať možeš postupne nikto ťa nenaháňa. Ja som tú kolekciu chcel mať hneď tak som to objednal naraz a mám pokoj?:-)
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 15
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0


Späť na Hobby a zberateľstvo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron