funkcie diskusie

Pravidla, rady a pripomienky k celému fóru diskusia.sk

funkcie diskusie

Poslaťod admin » Uto 26. Apr 2011 14:49:47

Diskusia.sk presla zmenou, zrusili sme vlastny system a nahodili sme system phpBB - urcite ho vela ludi z Vas uz aj pozna. Kedze som riesil jeden problem a to je uzivatelia - nevedel som ako zabranit tomu aby sme diskusiu nechali bezat volne "bez dozoru" aby tu nevznikol bordel. A v tom bol najvacsi problem - nedala sa ustrazit kazda tema, kazdy jeden prispevok by som musel kontrolovat a tym padom by som cely den travil len na diskusii a robil by som kontrolora ...

Tomuto je koniec - stiahol som mod reputacia - kde kazdy uzivatel diskusie moze davat reputaciu na konkretny prispevok a tym celkovo reputaciu uzivatelovi.

Urobime pravidla - ktore budu platne pre kazdeho - tieto pravidla si budeme postupne robit sami - nebudem davat pravidla o tom ako sa ma kto vyjadrovat - je to jeho osobna vec, jeho "online vizitka" ...

Registracia do diskusie nie je automaticka, podlieha schvalovaniu - aby som mohol kontrolovat ci niekto hned v uvode nema zaujem mat 20 registrovanych nickov :)

Hold, za par rokov ako admin diskusie som sa co to o ludoch za druhym pocitacom naucil..
admin
Administrátor

Reputation point: 1

Späť na o diskusia.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia