Recenzie Národná Pokladnica

Máte nejaké zaujímavé hobby, ktorým sa chcete pochváliť?

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Darian » 23 Júl 2019, 09:46

Čaves. Ja som objednával len raz a nič mi potom nechodilo. Ja som to objednával cez telefón a hneď som im povedal že mám záujem len o jednu konkrétnu mincu. Je možné že keď by si objednával nejakú kolekciu tak by ti posielali viac, ale určite sa to dá stopnúť. Inak minca dorazila na čas a v poriadku a dostal som k tomu aj nejaké papiere takže super.
  • 0

Darian
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 17
Registrovaný: 27 Feb 2017, 15:49
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Piešťany
Reputácia: 0


Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 22 Aug 2019, 08:00

Tak ako píše Darian, v prípade kolekcii posielajú viac ale len len keď s tým súhlasíš. Objednal som si od nich jednu celú kolekciu História Česko Slovenska. Pôvodne som si myslel že si objednám len niektoré, mal som vyhliadnuté 3 konkrétne ale nakoniec som si doobjednal aj ten zbytok, proste mi nedalo. Posielali to postupne ako sme sa dohodli tak som ani neplatil naraz, čo bolo fajn.
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 16
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Madmen » 23 Sep 2019, 13:29

Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.
  • 0

Madmen
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 13
Registrovaný: 09 Nov 2018, 13:31
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Zilina
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 21 Okt 2019, 14:09

Madmen píše:Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.

Tak hlavne že sa páči. Veď kupovať možeš postupne nikto ťa nenaháňa. Ja som tú kolekciu chcel mať hneď tak som to objednal naraz a mám pokoj?:-)
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 16
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Madmen » 27 Nov 2019, 09:13

Konro píše:
Madmen píše:Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.

Tak hlavne že sa páči. Veď kupovať možeš postupne nikto ťa nenaháňa. Ja som tú kolekciu chcel mať hneď tak som to objednal naraz a mám pokoj?:-)

Je super už som si vyhliadol ďaľšiu s Masarykom:-)
  • 0

Madmen
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 13
Registrovaný: 09 Nov 2018, 13:31
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Zilina
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Darian » 11 Dec 2019, 09:46

Mne sa teraz páči tá tichá noc čo majú na nete tak som si ju musel objednať aby sa mi zase nestalo že už nebude:-) Našťastie sa mi ušlo a už mi ju aj doručili.
  • 0

Darian
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 17
Registrovaný: 27 Feb 2017, 15:49
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Piešťany
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 14 Jan 2020, 10:18

Chlapi a vždy vám ich doručili na čas? Ja som si objednával nejaké mince pred týždňom na dobierku tak čakám že by mi mali pomaly dojsť.
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 15
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 23 Jan 2020, 11:46

Zabak píše:Chlapi a vždy vám ich doručili na čas? Ja som si objednával nejaké mince pred týždňom na dobierku tak čakám že by mi mali pomaly dojsť.

Väčšinou som to mal okolo tých dvoch týždňov. To už by ti malo isto prísť. Ale stalo sa mi možno raz ze to bolo o pár dní viac ale ako stáva sa, hlavne že prišlo všetko v poriadku.
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 16
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 04 Feb 2020, 13:54

Konro píše:
Zabak píše:Chlapi a vždy vám ich doručili na čas? Ja som si objednával nejaké mince pred týždňom na dobierku tak čakám že by mi mali pomaly dojsť.

Väčšinou som to mal okolo tých dvoch týždňov. To už by ti malo isto prísť. Ale stalo sa mi možno raz ze to bolo o pár dní viac ale ako stáva sa, hlavne že prišlo všetko v poriadku.

Už ich mám doma, došli na čas. Dokonca som dostal aj nejaký certifikát 
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 15
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Darian » 19 Feb 2020, 09:20

@Zabak Áno ono sa k tomu dostáva certifikát autentickosti a tak. Takže to máš komplet. A čo si kupoval?
  • 0

Darian
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 17
Registrovaný: 27 Feb 2017, 15:49
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Piešťany
Reputácia: 0

Ďalší

Späť na Hobby a zberateľstvo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron