Madmen píše:Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.
Konro píše:Madmen píše:Tak som si objednal jednu z kolekcie. Už ju mám aj doma, prekvapivo došla veľmi rýchlo. Je to pekný kúsok tak rozmýšľam že si zase dáku objednám. No hlavne nebol žiadny problém.
Tak hlavne že sa páči. Veď kupovať možeš postupne nikto ťa nenaháňa. Ja som tú kolekciu chcel mať hneď tak som to objednal naraz a mám pokoj?:-)
Zabak píše:Chlapi a vždy vám ich doručili na čas? Ja som si objednával nejaké mince pred týždňom na dobierku tak čakám že by mi mali pomaly dojsť.
Konro píše:Zabak píše:Chlapi a vždy vám ich doručili na čas? Ja som si objednával nejaké mince pred týždňom na dobierku tak čakám že by mi mali pomaly dojsť.
Väčšinou som to mal okolo tých dvoch týždňov. To už by ti malo isto prísť. Ale stalo sa mi možno raz ze to bolo o pár dní viac ale ako stáva sa, hlavne že prišlo všetko v poriadku.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť