Recenzie Národná Pokladnica

Máte nejaké zaujímavé hobby, ktorým sa chcete pochváliť?

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 11 Mar 2021, 13:32

To určite, zariadiť sa to dá kadejako. A čo plánuješ kupovať? Niektoré zbierky super, ešte ich toľko nemám ale pomaly sa mi to snáď rozrastie.
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0


Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod SluMil » 26 Mar 2021, 11:44

Asi by som sa chcel viacmenej zamerať na česko-slovensko a všetky tie události okolo. Ale určite neopovrhnem ani zahraničnými. Zataľ som si objednal tú Nad Tatrou sa blýska. Zaujala má tá farebnosť.
  • 0

SluMil
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 19
Registrovaný: 06 Mar 2017, 14:31
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 06 Apr 2021, 14:16

No na tú si tiež robím zálusk, vyzerá dobre.
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod rebarbora » 22 Apr 2021, 17:22

Zberatelske dni v BA - vytiahni mincu z "Narodna pokladnica" a vysmejú ťa. Budem to tvrdiť stále. Je to súkromník, ktorý nemá nič spoločné s raziarnou, platidlami, nie je to uznávaná značka. A ich marketing sa mi osobne nepáčil nikdy.
  • 0

rebarbora
náhodný diskutér
náhodný diskutér
 
Príspevky: 7
Registrovaný: 05 Apr 2019, 02:56
Pohlavie: Žena
Bydlisko: Modra
Reputácia: -100

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod SluMil » 26 Apr 2021, 11:20

Zabak píše:No na tú si tiež robím zálusk, vyzerá dobre.

Je fakt pekná, dokonca mi poslali aj ten album zadarmo ako darček:-)
  • 0

SluMil
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 19
Registrovaný: 06 Mar 2017, 14:31
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 17 Máj 2021, 11:08

Tak to je super, ja ju mám na ceste tak hádam mi ten album tiež poslali, by sa mi veru zišiel.
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Losor » 23 Jún 2021, 16:10

Ja už nakupujem u nich asi tretím rokov. Nemám tých mincí nejak veľa, kúpim tak jednu za dva tri mesiace ale som spokojný. A celkom ma to baví. Je to taká moja záľuba. A myslím si, že tie mince či medaily sú celkom vydarené.
  • 0

Losor
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 32
Registrovaný: 23 Sep 2015, 15:10
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 12 Júl 2021, 14:39

Veď nikto ťa nenaháňa, každý si kupuje svojím tempom. Tiež som to obmedzil, nie som až tak bohatý. Jedine čo sa može stať že sa nejaký ten kúsok vypredá, to sa mi stalo raz, takže som sa poučil že je dobré kontrolovať čo majú nové aby mi to neušlo.
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Losor » 16 Aug 2021, 10:03

To áno, tiež si raz za týždeň dva pozrem či nemajú nejakú tú novinku.
  • 0

Losor
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 32
Registrovaný: 23 Sep 2015, 15:10
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 15 Sep 2021, 12:07

Len tak pre info momentálne majú tú starú československú stokorunu za necelé 4 Eur. Už som objednal tak ak by ste mali záujem aby vám ju nevyfúkli:-)
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 24
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Predchádzajúci

Späť na Hobby a zberateľstvo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron