Recenzie Národná Pokladnica

Máte nejaké zaujímavé hobby, ktorým sa chcete pochváliť?

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Losor » 30 Sep 2021, 13:12

Díky za info, už sa stalo a mám doma:-)))
  • 0

Losor
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 34
Registrovaný: 23 Sep 2015, 15:10
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0


Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Zabak » 14 Okt 2021, 19:12

Konro píše:Len tak pre info momentálne majú tú starú československú stokorunu za necelé 4 Eur. Už som objednal tak ak by ste mali záujem aby vám ju nevyfúkli:-)

Tak ešte že si napísal, už som dlhšie nič nekupoval ale toto si nenechám újsť
  • 0

Zabak
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 23
Registrovaný: 04 Nov 2015, 11:39
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 12 Nov 2021, 11:27

Tiež som sa náhodne na webovku pozrel. Už som dlhšie nebol, nejak mám pomenej času pri práci. Ale zatiaľ sa mi podarilo tieto akčné kúpiť všetky:-)))
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 27
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Darian » 13 Dec 2021, 18:29

Čo poviete na tie vianočné kúsky? Objednával som ten Bethlehem tak čakám že mi tento týždeň dorazí. Teraz som akurát chcel kúpiť ešte známemu ale pozerám že už je vypredaný. Tak to bolo teda rýchle.
  • 0

Darian
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 20
Registrovaný: 27 Feb 2017, 15:49
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Piešťany
Reputácia: 0

Re: Recenzie Národná Pokladnica

Poslaťod Konro » 26 Dec 2021, 22:55

Darian píše:Čo poviete na tie vianočné kúsky? Objednával som ten Bethlehem tak čakám že mi tento týždeň dorazí. Teraz som akurát chcel kúpiť ešte známemu ale pozerám že už je vypredaný. Tak to bolo teda rýchle.

Videl som ich, Betlehem som sice nekupoval, kúpil som ale Veselé vianoce už dávnejšie. Tie ale tiež už nemajú, všetko sa vypredalo.
  • 0

Konro
občasný diskutér
občasný diskutér
 
Príspevky: 27
Registrovaný: 08 Nov 2018, 13:36
Pohlavie: Muž
Bydlisko: Bratislava
Reputácia: 0

Predchádzajúci

Späť na Hobby a zberateľstvo

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron